POffice Aktivere Outlook Plugin

Endret Thu, 10 Feb 2022 ved 01:17 PM

Sjekk at POffice og Outlook kjøre samme systemarkitektur (32bits)

For å kunne aktivere POffice sin outlook plugin er det ein fordel å passe på at både Outlook og POffice kjører samme type systemarkitektur (32bits), for å sjekke dette kan ein gå inn i

-> Oppgavebehandling -> Detaljer -> finn Outlook og POffice -> se under kollonen "arkitektur" og der ser ein om det står x64 eller x86

Finner ikkje fanen Akritektur?
 -> høyreklikk på øverste linje (feks navn) -> Velg kolonner -> velg Arkitektur

Aktiver Outlook Plugin i POffice

Avslutt alle opne outlook vindu og opne POffice
oppe til venstre kan du velge  Verktøy -> brukerinstillinger -> avansert -> aktiver outlook plugin (OBS! outlook må være lukket)

Om dette ikkje funkar må ein gjer det manuelt. Sjå Poweroffice sine supportsider eller sjå under.
https://help.poweroffice.com/POSQL/index.html?outlook_plugin.htm

Aktivere POffice manuelt gjennom Outlook.

Først må fu opne outlook å gå til instillingene til outlook

Fil -> alternativer

Derreter må ein legge til nytt tilleg:

Tilleg -> velg "COM-tillegg" fra nedtrekksmenyen -> Start -> Legg til

I filutforskeren må du da finne hvor POffice ligger for å så velge filen adxloader.dll

(dette er da vist du kjører 32bit. om ikkje må ein velge filen under)
og avslutt med å klikke på OK.