SAF-T i Visma Business

Endret Wed, 25 Sep 2019 ved 04:08 PM

Versjonskrav

Visma Business støtter SAF-T innrapportering fra og med versjon 11.11, men det anbefales så ny versjon som mulig.

SAF-T (Standard Audit File-Tax)

SAF-T vil bli obligatorisk fra 1. januar 2020. Fra denne datoen skal alle bokføringspliktige kunne gjengi elektroniske bokførte opplysninger i XML-format på forespørsel fra Skatteetaten.

Kravet om å rapportere i SAF-T-fil vil gjelde for alle bokføringspliktige, med unntak av bokføringspliktige som har mindre enn 5 millioner kroner i omsetning eller som har færre enn 600 bilag i året.

Dette unntaket vil ikke gjelde hvis bokførte opplysninger (allerede) er elektronisk tilgjengelig.

Informasjon på Visma Community (krever innlogging)

SAF-T i Visma Business - versjonskrav

https://community.visma.com/t5/Nyheter-i-Visma-Business-og/SAF-T-i-Visma-Business-versjonskrav/ba-p/242197