Utgår av sortiment

Endret Fri, 26 Mar 2021 ved 10:00 AM

Tabell Lagersaldo – kolonne Bestillingsbehandling

Sett kryss i denne sjekkboksen dersom produktet ikke skal med på bestillingsforslag. Kryss av for produkter som du for eksempel ikke skal produsere lenger, eller produkter som du ikke lenger skal kjøpe inn. Denne avkrysningen påvirker også ordreregistreringen. Visma Business tar vare på avkrysningen i feltet Utgår av sort. i tabellen Ordrelinje. Ved registrering av ordrelinjer, vil programmet avvise ytterligere 6 - Innkjøp/7 - Produksjon. I tillegg vil Visma Business avvise større antall inntastet på en salgsordrelinje enn verdien i feltet Beh. inkl. endr. i tabellen Lagersaldo.

Test innkjøpsordre på et produkt som har null på lager;