Installere Office 365 (officepakken) på din lokale pc eller Mac

Endret Tue, 03 Jul 2018 ved 11:42 AM

NB! Dette krever at du har et gyldig abonnement på Office365 inkludert lisens på Officepakken. Om du er usikker, følg veiledningen til du evt får melding om at du ikke har abonnement.

Følg veiledningen hos Microsoft her (norsk):

https://support.office.com/nb-no/article/laste-ned-og-installere-office-365-eller-office-2016-på-pc-eller-mac-4414eaaf-0478-48be-9c42-23adc4716658

Engelsk versjon her:

https://support.office.com/en-us/article/download-and-install-or-reinstall-office-365-or-office-2016-on-a-pc-or-mac-4414eaaf-0478-48be-9c42-23adc4716658